Välkommen till Bild & Ram

Råå Ramverkstad och Galleri är nu förvärvat av Bild & Ram på Råå

Reprofoto­grafering

Printstudio

Ramverkstad

TESTSIDA 1 Från bildreproduktion till inramning med genuin hantverkskänsla

Bild & Ram är en modern ramverkstad som erbjuder allt från reproduktion av din konst till inramning av originalmålningar och printade verk. Vi finns på Råå strax söder om Helsingborg.

Komplett leverantör

Liksom vår föregångare Råå Ramverkstad och Galleri jobbar vi med inramning av högsta kvalitet. Genom att dessutom erbjuda reprofotografering och Fine Art Print (Giclée) utvecklar vi nu verksamheten till att bli en komplett leverantör.

Med gedigen erfarenhet och genuin hantverkskänsla som grund utför vi alla typer av printtjänster och inramningar till företag, privatpersoner, organisationer och gallerier.

Vi jobbar endast med marknadens bästa material, de senaste maskinerna och med de ledande leverantörerna inom ram och bildproduktion. Allt hantverksarbete utförs av certifierad personal med flera års erfarenhet inom sitt gebit.

Allt under ett tak

Bild och Ram på Råå jobbar helt och hållet i egen regi, med fotoateljé, printstudio och ramverkstad samlat under ett och samma tak. På så sätt kan vi säkerställa rätt arbetsmetoder och högsta kvalitet genom hela produktionskedjan.

I vår ramverkstad kan du välja mellan ett brett sortiment av ramar. Vi har även färdiginramade tavlor och fotografier samt inspirationsinramningar till försäljning.

Välkommen att besöka oss i vår verkstad, vi hjälper dig att förverkliga dina idéer och ser till att din bild eller ditt konstverk bevaras för framtiden. Du hittar oss på Rååvägen 82 strax söder om Helsingborg.

Kontakt

E-post:  info@bildaram.se

Telefon: 042-26 06 85

Adress: Rååvägen 82 A, 252 70 Råå
Enkelt att parkera utanför!

Öppettider

Måndag till torsdag 10-17.30
Fredag 10-16
Övriga tider enligt överenskommelse