Printstudio

Fine Art Print (Giclée) är den nya tidens litografi

Med en proffsig fotografisk eller inskannad bild som grund reproducerar vi din konst på finaste konstpapper eller canvas, i de format du önskar. Tekniken kallas Fine Art Print eller Giclée, och är en modern motsvarighet till litografiskt tryck.

Printstudio för kvalitetstryck

Fine Art Print är ett begrepp som bygger på tre viktiga komponenter; moderna printers och ljusäkta bläck med stor färgrymd, syrafritt papper eller canvas av högsta kvalitet och slutligen att den printade upplagan begränsas.

Att papper är syrafritt innebär att det inte gulnar eller blir sprött med tiden. Ofta är pappret bestruket för att ge det tryckta verket maximalt färgdjup och fin detaljrikedom. De bläck som används är exklusiva för just Fine Art Print och har en hållbarhet på upp till 100 år.

Små och stora upplagor

Bild och Ram på Råå erbjuder en totaltjänst från fotografering till reproduktion, framtagning av Fine Art Print samt inramning. Det enda du behöver göra är att ta med ditt verk eller din bild till oss, så tar vi fram färdiga, inramade reproduktioner i de format och upplagor du önskar.

Kontakt

E-post:  info@bildaram.se

Telefon: 042-26 06 85

Adress: Rååvägen 82 A, 252 70 Råå

Gratis parkering precis utanför verkstaden.

Öppettider - Sommartider 1/5 - 31/8

  • Måndag   10 - 17.00
  • Tisdag      10 - 17.00
  • Onsdag    10 - 17.00
  • Torsdag   10 - 19.00 Kvällsöppet
  • Fredag     10 - 17.00

Semesterstängt veckorna 29-31

Välkomna åter måndag 5/8!