Bild & Ram på Råå – Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbadress är: https://bildaram.se.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in ​​data som visas i kommentarsformuläret, och även besökarens IP -adress och webbläsarens användar-agentsträng för att hjälpa till att upptäcka skräppost. En anonymiserad sträng skapad från din e -postadress (även kallad hash) kan tillhandahållas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Sekretesspolicyn för Gravatar-tjänsten finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i sammanhanget med din kommentar.

Småkakor

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och din webbplats i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa kakor håller i ett år.

Vem vi delar dina uppgifter med

Om du begär återställning av lösenord kommer din IP-adress att inkluderas i e -postmeddelandet om återställning.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta medför att vi kan känna igen och godkänna eventuella uppföljande kommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive all information du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inga uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Besökares kommentarer kan kontrolleras via en automatisk skräppostdetekteringstjänst.

Kontakt

E-post:  info@bildaram.se

Telefon: 042-26 06 85

Adress: Rååvägen 82 A, 252 70 Råå

Gratis parkering precis utanför verkstaden.

Öppettider - Sommartider 1/5 - 31/8

  • Måndag   10 - 17.00
  • Tisdag      10 - 17.00
  • Onsdag    10 - 17.00
  • Torsdag   10 - 19.00 Kvällsöppet
  • Fredag     10 - 17.00